Contact


Openingstijden
De praktijk is op maandag en donderdag geopend vanaf 7.00 uur tot en met 20.00 uur ’s avonds. Op dinsdag en vrijdag kunt u vanaf 7.00 uur ’s ochtends tot en met 18.00 uur bij ons terecht. Elke woensdag zijn we vanaf 8.30 uur tot en met 18.00 uur geopend.

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken onder nummer 020-6681072. Om de rust tijdens de behandeling te bewaren, zijn wij niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk om altijd duidelijk uw naam en telefoonnummer in te spreken, dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug. Dit is meestal na een half uur tot een uur na het inspreken van uw bericht. Wilt u ons graag direct spreken, probeer dan om het hele of halve uur te bellen, de kans is dan groter dat wij de telefoon direct opnemen. Ook kunt u ons mailen via info@fysiotherapiebeukenplein.nl of kom gewoon even bij ons binnen lopen om een afspraak te maken, we staan u graag te woord.

Fysiotherapie Beukenplein verwijst in al haar documenten (contract, overeenkomst, aanmeldingsformulier, etc.) waarin persoonsgegevens staan naar haar privacy policy op deze website. 


U kunt ons bereiken via onderstaand contactformulier.