Medewerkers

 


Ans Klinkenberg

register algemeen fysiotherapeut. BIG-nummer: 19034137204. Ans is in 1979 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Heerlen en werkt al sinds 1980 bij Fysiotherapie Beukenplein. Na 4 jaar Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (Functionele Anatomie en Psychologie) heeft ze veel post-HBO opleidingen gevolgd waaronder Manuele Therapie volgens Maitland, Cyriax, McKenzie, Medical Taping en de behandeling van Myofasciale Triggerpoints. Het werken met mensen, luisteren naar hun verhaal, hen adequaat behandelen en adviseren blijft de kern tijdens de uitoefening van haar vak. Ans is geïnteresseerd in de behandeling van het hele lichaam en haar deskundigheid liggen vooral op het gebied van orthopedische klachten, sportblessures, reumatische klachten, CANS, behandelen van Myofasciale Triggerpoints, Medical Tapen. Door haar jarenlange ervaring is zij in staat aan de patiënt maatwerk en kwaliteit te leveren. Aanwezig op maandag en donderdag van 07.30 tot 14.00 uur.
Marijke Koonings

register algemeen, psychosomatisch  en chronisch zorgnet fysiotherapeut. BIG-nummer: 29034193904. Na 2 jaar geneeskunde te hebben gestudeerd, is Marijke in 1983 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Academie voor Fysiotherapie “Leffelaar” en sinds 1984 werkzaam bij Fysiotherapie Beukenplein. Haar motivatie voor bewegen ligt diep geworteld, al heel jong is zij begonnen met het begeleiden van de lessen kleutergymnastiek op de lagere school en wilde ze “later” gymnastiekjuffrouw worden. Nu is ze nog steeds dagelijks bezig met het waarom mensen bewegen zoals ze bewegen, met name wanneer lichamelijke en/of stressklachten een rol spelen. Later heeft ze nog veel andere post-HBO cursussen en opleidingen gevolgd. Naast psychosomatisch fysiotherapeut en haptonoom is ze ook claudicatiotherapeut. Haar deskundigheid ligt op het gebied van Claudicatio, Diabetes Mellitus, (posttraumatische) dystrofie (CRPS), dystonie, orthopedische klachten (revalidatie), sportblessures, stressklachten, reuma, de ziekte van Parkinson, CANS (RSI), Cranio Mandibulaire Dysfunctie (CMD), chronische pijn (Active Commitment Therapy), COPD, Graded Activity, Medical Taping, Myofasciale Triggerpoints, lichaamsbewustzijn en de behandeling van Functioneel Neurologische Stoornissen (FNS). Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag van 07.00 tot 15.00 uur.
Suzan de Roode

register algemeen en psychosomatisch fysiotherapeut. BIG-nummer: 39034854404. Suzan is in 1983 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie “Leffelaar” te Amsterdam. Zij is eveneens sinds 1984 werkzaam op het Beukenplein. Tijdens haar studie is zij al gefascineerd geraakt door het verband tussen lichamelijke klachten en de psychische gesteldheid van haar patiënten en de mogelijkheid e.e.a. m.b.v. specifieke technieken te behandelen. Zij is zich daarin gaan specialiseren en is geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut. Tevens is zij NLP practitioner (Neuro Linguistisch Programmeren). Talloze post-HBO cursussen volgden op allerlei gebied, o.a. positieve psychologie, sportpsychologie, orthopedische geneeskunde (Cyriax), dystonie, zoals torticollis spasmodica, CRPS/(posttraumatische) dystrofie, CANS (RSI), Cranio Mandibulaire Dysfunctie (CMD), revalidatie na schouderoperaties, Medical Taping, lichaamsbewustzijn en ACT (Active Commitment Therapy). Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Sophie Boer

register algemeen fysiotherapeut en ergotherapeut. BIG-nummer:29927530904. Sophie is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als ergotherapeut. Vanuit een enorme interesse in alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft, in combinatie met sport en bewegen, wilde ze haar kennis verbreden en heeft ze  ervoor gekozen om na haar opleiding tot ergotherapeut de studie fysiotherapie te volgen. Ze is in 2020 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Door de combinatie van deze twee studies heeft Sophie veel kennis vergaard over diverse pathologieën en op meerderlei gebied ervaring met de bijbehorende behandelmethodes. Sinds november 2020 is Sophie werkzaam bij Fysiotherapie Beukenplein. “Het leuke aan mijn vak als fysiotherapeut is de veelzijdigheid. In de praktijk zie ik alle leeftijden en doelgroepen voorbij komen. Ieder mens is uniek en vraagt om een individuele behandeling op maat. Een behandelepisode is voor mij geslaagd zodra een cliënt zijn behandeldoel heeft behaald.“ Aanwezig van maandag t/m donderdag van 8.30 – 17.00 uur.