Medewerkers


Ans Klinkenberg, register algemeen fysiotherapeut. 
BIG-nummer: 19034137204
Ans is in 1979 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie te Heerlen en werkt al sinds 1980 bij Fysiotherapie Beukenplein. Na 4 jaar Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (Functionele Anatomie en Psychologie) heeft ze veel post-HBO opleidingen gevolgd waaronder Manuele Therapie volgens Maitland, Cyriax, McKenzie, Medical Taping en de behandeling van Myofasciale Triggerpoints. Het werken met mensen, luisteren naar hun verhaal, hen adequaat behandelen en adviseren blijft de kern tijdens de uitoefening van haar vak. Ans is geïnteresseerd in de behandeling van het hele lichaam en haar deskundigheid liggen vooral op het gebied van orthopedische klachten, sportblessures, reumatische klachten, CANS, behandelen van Myofasciale Triggerpoints, Medical Tapen. Door haar jarenlange ervaring is zij in staat aan de patiënt maatwerk en kwaliteit te leveren. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 14.00 uur.
Marijke Koonings, register algemeen, psychosomatisch  en claudicatio fysiotherapeute.
BIG-nummer: 29034193904
Na 2 jaar geneeskunde te hebben gestudeerd, is Marijke in 1983 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute aan de Academie voor Fysiotherapie “Leffelaar” en sinds 1984 werkzaam bij Fysiotherapie Beukenplein. Haar motivatie voor bewegen ligt diep geworteld, al heel jong is zij begonnen met het begeleiden van de lessen kleutergymnastiek op de lagere school en wilde ze “later” gymnastiekjuffrouw worden. Nu is ze nog steeds dagelijks bezig met het waarom mensen bewegen zoals ze bewegen, met name wanneer lichamelijke en/of stressklachten een rol spelen. Later heeft ze nog veel andere post-HBO cursussen en opleidingen gevolgd. Naast psychosomatisch fysiotherapeut en haptonoom is ze ook claudicatiotherapeut. Haar deskundigheid ligt op het gebied van Claudicatio, Diabetes Mellitus, (posttraumatische) dystrofie (CRPS), dystonie, orthopedische klachten (revalidatie), sportblessures, stressklachten, reuma, de ziekte van Parkinson, CANS (RSI), Cranio Mandibulaire Dysfunctie (CMD), chronische pijn (Active Commitment Therapy), COPD, Graded Activity, Medical Taping en de behandeling van Myofasciale Triggerpoints. Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.00 tot 15.00 uur.
Suzan de Roode, register algemeen en psychosomatisch fysiotherapeute.
BIG-nummer: 39034854404
Suzan is in 1983 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie “Leffelaar” te Amsterdam. Zij is eveneens sinds 1984 werkzaam op het Beukenplein. Tijdens haar studie is zij al gefascineerd geraakt door het verband tussen lichamelijke klachten en de psychische gesteldheid van haar patiënten en de mogelijkheid e.e.a. m.b.v. specifieke technieken te behandelen. Zij is zich daarin gaan specialiseren en is geregistreerd psychosomatisch fysiotherapeut. Tevens is zij NLP practitioner (Neuro Linguistisch Programmeren). Talloze post-HBO cursussen volgden op allerlei gebied, o.a. positieve psychologie, sportpsychologie, orthopedische geneeskunde (Cyriax), dystonie, zoals torticollis spasmodica, CRPS/(posttraumatische) dystrofie, CANS (RSI), Cranio Mandibulaire Dysfunctie (CMD), revalidatie na schouderoperaties, Medical Taping en ACT (Active Commitment Therapy). Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.30 tot 17.00 uur.
Iris Bousema, register algemeen en psychosomatisch fysiotherapeute.
BIG-nummer: 19923326004
Iris is in augustus 2017 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en sinds september 2017 werkzaam bij Fysiotherapie Beukenplein. De keuze voor fysiotherapie komt voort uit haar interesse in het menselijk lichaam met in het bijzonder het bewegingsapparaat. Deze interesse speelt een grote rol in haar leven, zowel in haar vrije tijd als tijdens haar studies en werk. Daarnaast vindt ze het fijn om mensen te helpen en samen een doel te bereiken. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij haar  terecht voor de behandeling van geriatrische problemen, orthopedische klachten, medical taping en sportblessures. Aanwezig op maandag van 11.00 tot 19.30 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00 tot 17.00 uur.